Check alle horloges in onze webshop!

Beagle

ES-8076-04
€89.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Thomas Earnshaw
Modelnummer: ES-8076-04
Stijl: Klassiek
Uurwerk: Automatisch
Kleur kast: RVS
Kleur wijzerplaat: Zwart met roségoud
Kleur band: Zwart
Materiaal kast: Roestvrijstaal
Materiaal band: Leer
Glassoort: Mineraal glas
ATM: 5
EAN-code: 4895118886969

De volgende generatie van de beroemde Beagle-collectie van Earnshaw is gearriveerd. De ES-8076 is een eerbetoon aan de Woolwich Scheepswerf die de befaamde HMS Beagle bouwden voordat ze op herepochiale reis ging die het lot van de mensheid 's begrip van zijn eigen geschiedenis zou veranderen.
De solide roestvrijstalen kast behoudt het zacht gevormde dubbelvlaks bezelontwerp en is met een diameter van 42 mm goed geproportioneerd, aangevuld met een opengewerkt uurwerk.
Onder de saffier gecoate minerale lens, is het zelfopwindende skeleton uurwerk afgewerkt met allerlei fabricagetechnieken, van mat tot gepolijst, voor extra diepte en detail. Een wijzerplaat gebouwd met een ingewikkelde maar industrieel beïnvloede set bruggen, indexen en cirkelvormige uitsparingen complimenteert de beweging perfect, waardoor een prachtig uniek uurwerk ontstaat dat zowel modern als vintage is.
Rechthoekige lichtgevende wijzers passen perfect bij de facetgeslepen trapeziumlicht-markeringen voor een uitstekende leesbaarheid en helderheid van de uitlezing.
Een uitstekende slijtvaste, maar elegante lederen band met een kenmerkende E-sluiting maakt de Beagle compleet en zorgt voor een zeer draagbaar horloge voor de horloge liefhebber en kenner.

Bewaar dit product voor later