home

Ontstaan

NLHorloges is ontstaan vanuit BFM-Trading BV, omdat wij liefhebbers zijn met een passie voor fraaie en kwalitatieve goede horloges. Het enthousiasme voor horloges is de basis voor ons bedrijf en is ook datgene wat ons elke dag weer drijft om de mooiste horloges, tegen de beste prijzen én bovenal met de beste prijzen te zoeken en aan te bieden!

Enthousiasme

En dat enthousiasme delen we graag. Dit betekent dus dat we graag persoonlijk contact met onze klanten hebben, om zo van hen te leren wat zij belangrijk en mooi vinden. We zijn daarom makkelijk bereikbaar, hebben klantvriendelijkheid hoog in ons vaandel staan en houden van een eerlijke en open communicatie.

Dat vinden wij extreem belangrijk in relatie tot onze klanten. Bij een vraag, probleem of garantiegeval proberen wij u zo goed mogelijk te helpen en onze betrokkenheid en uitstekende service ook waar te maken. Wat we beloven doen we ook en daarom kennen we bijvoorbeeld binnen NLHorloges een goed en soepel garantie- en retourbeleid. Als je dus op zoek bent naar een mooi, kwalitatief horloge met een goede prijs- kwaliteit verhouding, dan bent je hier dus zeker aan het juiste adres!

Netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we veel modellen en horloges leveren tegen scherpe prijzen. Daarbij hebben we alleen oog voor merken en horloges die kwalitatief goed en betrouwbaar zijn. Al onze producten zijn authentiek en 100% originele merkhorloges. Wij verkopen geen imitatie- of replica horloges.

In onze webshop betaalt u veilig en snel en wordt uw bestelling snel geleverd, waarbij u een goede keuze hebt in betaalmethoden.

Belofte

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent en veel plezier heeft van uw aankoop. Als u dat bent zijn wij dat ook!

Mail of bel ons dus gerust als u vragen heeft. We helpen u graag verder!

Het team van NLHorloges.