Laco Horloges

Laco: Tijdloze Excellentie Sinds 1925

Uniek Karakter door de Jaren Heen

Van 1925 tot Nu

Laco, een merk dat wij vol trots aanbevelen op onze website, belichaamt authenticiteit, passie en precisie in elk horloge. Onze roerige bedrijfsgeschiedenis weerspiegelt een toewijding aan tradities en continue ontwikkeling, met innovaties die aansluiten bij de geest van de tijd.

Laco Manufaktur: Precieze Ambacht voor Kwaliteitsgarantie

Bijna 100 Jaar Dynamische Uitmuntendheid

Laco’s erfenis rust op precieze ambacht, een getuigenis van de ambitie van onze oprichters – horloges produceren die uitblinken in kwaliteit en betrouwbaarheid. Van de Originele look tot onze elegante Classics-modellen, waarbij we ambacht boven industrialisatie verkiezen, vooral voor onze befaamde pilotenhorloges.

Kwaliteitshorloges uit Pforzheim: Tijdloze Werken

Decennialange Veerkracht

Ondanks uitdagingen in Pforzheim bleef Laco doorgaan met het produceren en verkopen van horloges, met groei in productie tijdens het wederopbouwproces. Of het nu handmatig opwindbaar is of automatisch, onze hoogwaardige werken hebben de tand des tijds doorstaan, waarbij onze chronometer bijdraagt aan het succes van onze pilotenhorloges.

Historische Horloges van Laco: Betrouwbare Tijdwaarneming

Sinds Ons Verhaal Begon in 1925

Geworteld in het erfgoed van Lacher & Co. ontstond onze horlogeproductie in 1925. Ondanks de uitdagingen van de Tweede Wereldoorlog bleef Laco operationeel, waarbij betrouwbare horloges werden geproduceerd voor de Duitse Luftwaffe-piloten. Onze toewijding aan betrouwbaarheid is onwrikbaar sinds onze oprichting.

Kwaliteit van Laco: Modellen die Vandaag de Dag Karakter Tonen

Tijdloze Elegantie met een Moderne Toets

Onze aanbeveling van Laco-horloges getuigt van ons vertrouwen in hun tijdloze excellentie. Heruitgebracht in het nieuwe millennium, kregen deze horloges een uniek karakter door artistieke, mechanische horlogemechanismen met Genève-strepen en blauwe schroeven. Talloze modellen volgden, een combinatie van nostalgische esthetiek met moderne eisen, waardoor Laco-horloges een blijvend symbool zijn van karakter en excellentie.