Voorzorg en Onderhoud

Elk THOMAS EARNSHAW uurwerk is ontworpen en vervaardigd om de hoogste normen te overtreffen. Om optimale prestaties en een lange levensduur van uw uurwerk te garanderen, gelieve de eenvoudige richtlijnen voor onderhoud en voorzorgsmaatregelen van uw nieuwe THOMAS EARNSHAW uurwerk te lezen.

VERZORGING

Uw uurwerk mag alleen met een zachte doek en water worden gereinigd. Dompel uw uurwerk niet onder. Uw uurwerk moet na gebruik van zout water schoongespoeld en gedroogd worden met een zachte doek. Om het “nieuwe uiterlijk” van metalen armbanden te behouden, raden wij u aan de armband regelmatig te reinigen. Dompel een zachte borstel in warm zeepwater en wrijf de armband voorzichtig schoon. Wij adviseren om uw uurwerk om de 18-24 maanden te laten onderhouden om een langdurig gebruik en een probleemloze werking te garanderen.

VOORZICHTIGHEDEN

Hoewel uw THOMAS EARNSHAW uurwerk is ontworpen en gebouwd volgens nauwkeurige specificaties, is het belangrijk om de volgende omstandigheden te vermijden: extreme hitte of kou, evenals langdurige periodes van blootstelling aan direct zonlicht, blootstelling aan natte omstandigheden die de waterclassificatie van uw uurwerk overschrijden (zie de achterkant van de kast en grafiek). Bedien nooit een van de functieknoppen of kroon wanneer het uurwerk in contact komt met water.

Vermijd blootstelling aan sterke magnetische velden of bronnen van statische elektriciteit, omdat deze de mechanismen in het horloge kunnen onderbreken. Het is ook belangrijk om extreme schokken of schokken te vermijden.